Υλικά
- 1 ολόκληρο στήθος κοτόπουλου
- Για τη σάλτσα
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλιά ντοματοπελτέ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλιά ξίδι
- 1 κουταλιά πάπρικα
Εκτέλεση
Σε ξύλο κοπής χτυπάτε με το γουδοχέρι τα στήθη του κοτόπουλου να ανοίξουν και έπειτα, τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο γκριλ για 15 λεπτά.
Όση ώρα ψήνεται το κοτόπουλο, ετοιμάζετε τη σάλτσα χτυπώντας τα υλικά στο μπλέντερ.
Σερβίρετε το κοτόπουλο με τη σάλτσα του και γαρνίρετε με ροδέλες από αγγούρι.