Υλικά

Τα λατρεύουν τα παιδιά και τα εξαφανίζουν συνήθως γρηγορότερα οι μεγάλοι. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα σπιτικά μπισκότα, ό,τι σχήμα ή σύσταση κι αν έχουν. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι όλα ίδια. Υπάρχουν φορές που ανοίγεις τον φούρνο και το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώνει. Για να γίνουν λοιπόν απολύτως λαχταριστά και να μη χορταίνεις να τα μασουλάς, μια επαγγελματίας μοιράζεται μαζί μας το μικρό της τρικ.

Για την Christina Tosi ο λόγος, ζαχαροπλάστρια και ιδιοκτήτρια του Milk Bar Store, που μας λέει πως πρέπει να αντικαταστήσουμε το γάλα που χρησιμοποιούμε με γάλα σε σκόνη. «Αυτό είναι ένα από τα μυστικά μου όταν φτιάχνω τα κλασικά μπισκότα στο σπίτι», αποκάλυψε η γνωστή σεφ σε συνέντευξή της το 2015, «προσθέστε δυο κουταλιές της σούπας γάλα σκόνης στην αγαπημένη σας συνταγή για μπισκότα και δείτε τα μάτια σας να πετάγονται έξω από το κεφάλι σας!»…