Υλικά
Υπάρχουν μυστικά μαγειρικής που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες. Όσοι τρώνε την κουζίνα με το κουτάλι δηλαδή και κάποιες φορές το φέρνουν οι ευτυχείς περιστάσεις να τα αποκαλύπτουν και σε όλους εμάς. Μια τέτοια είναι η Marah Stellej που μίλησε κάποια στιγμή στην ιστοσελίδα Tasty για τον τρόπο που απαλλάσσει τους ανθρώπους των εστιατορίων από το δύσκολο καθάρισμα των βραστών αυγών. «Προσθέστε μαγειρική σόδα (περίπου 1/4 της κουταλιάς σούπας) στο νερό που βράζουν τα αυγά. Θα κάνει τα τσόφλια να βγαίνουν πολύ ευκολότερα»…