Υλικά
- 250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη καλά
- 3 καυτερές πράσινες πιπεριές, χωρίς κοτσάνι, ή περισσότερες για γεύση
- 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. πάστα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς (προαιρετικά)
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη (προαιρετικά)
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τη φέτα σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
- Βάλτε τις πράσινες πιπεριές στο μούλτι και χτυπήστε τις μέχρι να γίνουν πάστα και μεταφέρετε στο μπολ με τη φέτα.
- Προσθέστε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, την πάστα κόκκινης πιπεριάς, το ξύδι, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν στo μείγμα.
- Ανακατέψτε καλά και απολαύστε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.