Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα
- 1/2 φλ. τσαγιού νερό
- 2 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού μούρα, φράουλες, βατόμουρα
- 1 φλ. τσαγιού νουτέλα
- 1/2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι με τα αυγά. Προσθέστε το γάλα, το νερό, το λιωμένο βούτυρο και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε το μείγμα για 1 λεπτό μέχρι να γίνει λείο.
- Λαδώστε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά. Ρίξτε 1/4 φλιτζανιού από το μείγμα στο τηγάνι. Γυρίστε γρήγορα το τηγάνι με κυκλικές κινήσεις για να απλώσετε το μείγμα ομοιόμορφα στην επιφάνειά του.
- Μαγειρέψτε την κρέπα για 2 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ χρυσοκάστανο χρώμα. Ξεκολλήστε προσεκτικά με μια σπάτουλα και αναποδογυρίστε. Μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά για άλλα 1- 2 λεπτά.
- Βγάλτε την κρέπα από το τηγάνι και τοποθετήστε την σε ένα πιάτο. Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα με το υπόλοιπο μείγμα.
- Για κάθε κρέπα, απλώστε μούρα στη μισή κρέπα και περιχύστε με νουτέλα από πάνω. Διπλώστε την κρέπα στα τέσσερα και περιχύστε με επιπλέον νουτέλα από πάνω. Πασπαλίστε με λίγη ζάχαρη άχνη από πάνω, αν θέλετε.
- Σερβίρετε αμέσως.