Υλικά
- 4 φλ. τσαγιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
- 360 γρ. χυμό καρπούζι
- 1 1/2 φλ. τσαγιού βότκα
- Φρέσκα φύλλα μέντας, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
- Φέτες λεμονιού, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το χυμό λεμόνι, το χυμό καρπούζι και τη βότκα σε μια κανάτα και ανακατέψτε καλά.
- Για ένα πιο γλυκό και δυνατό κοκτέιλ, προσθέστε μερικές κουταλιές σιρόπι αγαύης και επιπλέον 1/2 φλιτζάνι βότκα.
- Μπορείτε να προσθέσετε πάγο στην κανάτα και να σερβίρετε αμέσως ή να προσθέσετε πάγο στα ατομικά ποτήρια και να ρίξετε το μείγμα του κοκτέιλ.
- Για ένα πιο εντυπωσιακό σερβίρισμα, μπορείτε να βρέξετε το χείλος του ποτηριού και να το βουτήξετε σε ένα μείγμα ζάχαρης και ξύσματος λεμονιού.