Υλικά

  • 4 φλ. τσαγιού φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
  • 360 γρ. χυμό καρπούζι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού βότκα
  • Φρέσκα φύλλα μέντας, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
  • Φέτες λεμονιού, για γαρνιτούρα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε το χυμό λεμόνι, το χυμό καρπούζι και τη βότκα σε μια κανάτα και ανακατέψτε καλά.
  2. Για ένα πιο γλυκό και δυνατό κοκτέιλ, προσθέστε μερικές κουταλιές σιρόπι αγαύης και επιπλέον 1/2 φλιτζάνι βότκα.
  3. Μπορείτε να προσθέσετε πάγο στην κανάτα και να σερβίρετε αμέσως ή να προσθέσετε πάγο στα ατομικά ποτήρια και να ρίξετε το μείγμα του κοκτέιλ.
  4. Για ένα πιο εντυπωσιακό σερβίρισμα, μπορείτε να βρέξετε το χείλος του ποτηριού και να το βουτήξετε σε ένα μείγμα ζάχαρης και ξύσματος λεμονιού.