Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένη ημίγλυκη σοκολάτα
- 1 κ. γλ. λάδι καρύδας
- 5 μανταρίνια, καθαρισμένα
- Θαλασσινό αλάτι με νιφάδες, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τη λιωμένη σοκολάτα και το λάδι καρύδας.
- Βουτήξτε κάθε φέτα μανταρίνι στη λιωμένη σοκολάτα και μεταφέρετε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Γαρνίρετε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
- Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθούν, περίπου για 20 λεπτά.
- Σερβίρετε και απολαύστε.