Υλικά

  • 3 μεγάλα αυγά
  • 1 πρέζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 9 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κ. σ. πολύ λεπτά κομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε τα αυγά και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού μαζί σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τα ντοματίτια, τη φέτα και τα φύλλα βασιλικού στο μείγμα αυγών.
  2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει το λάδι να γυαλίζει. Ρίξτε το μείγμα αυγών στο καυτό λάδι και μαγειρέψτε, χωρίς να ανακατεύετε, για 5 δευτερόλεπτα.
  3. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το μείγμα αυγών μέχρι τα αυγά να γίνουν ομελέτα και να πήξουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μεταφέρετε τα αυγά σε ένα πιάτο και πασπαλίστε με θαλασσινό αλάτι.