Υλικά
- 3 μεγάλα αυγά
- 1 πρέζα νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 9 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 2 κ. σ. θρυμματισμένη φέτα
- 1 κ. σ. πολύ λεπτά κομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- ελαιόλαδο
- 1 πρέζα θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τα αυγά και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού μαζί σε ένα μπολ. Ανακατέψτε τα ντοματίτια, τη φέτα και τα φύλλα βασιλικού στο μείγμα αυγών.
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει το λάδι να γυαλίζει. Ρίξτε το μείγμα αυγών στο καυτό λάδι και μαγειρέψτε, χωρίς να ανακατεύετε, για 5 δευτερόλεπτα.
- Μαγειρέψτε και ανακατέψτε το μείγμα αυγών μέχρι τα αυγά να γίνουν ομελέτα και να πήξουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Μεταφέρετε τα αυγά σε ένα πιάτο και πασπαλίστε με θαλασσινό αλάτι.