Υλικά

  • 450 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)
  • 340 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
  • 150 γρ. σάλτσα πέστο
  • 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε κύβους
  • 3 χούφτες φρέσκια ρόκα

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για 20- 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
  3. Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις πιπεριές, τη σάλτσα πέστο, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.
  4. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο.