Υλικά
- 450 γρ. ζυμαρικά (κατά προτίμηση πένες)
- 340 γρ. ψητές κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 150 γρ. σάλτσα πέστο
- 1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα σε κύβους
- 3 χούφτες φρέσκια ρόκα
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώστε και ξεπλύνετε με κρύο νερό για 20- 30 δευτερόλεπτα μέχρι να μην είναι πια ζεστά.
- Ρίξτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τις πιπεριές, τη σάλτσα πέστο, τη μοτσαρέλα και τη ρόκα.
- Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε αμέσως ή τοποθετήστε στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο.