Υλικά
- 1 συσκευασία άψητη ζύμη πίτσας
- 6 κ. σ. σάλτσα πέστο
- 3 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
- 225 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού ρόκα
- 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της ζύμης για πίτσα.
- Ανοίξτε την ζύμη και απλώστε πάνω της τη σάλτσα πέστο.
- Κόψτε το κατσικίσιο τυρί σε λεπτές φέτες και απλώστε ή θρυμματίστε το πάνω από το πέστο.
- Προσθέστε και τις ροδέλες ντομάτας πάνω από το τυρί και πασπαλίστε με το σκόρδο.
- Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείψτε με λάδι τις άκρες της ζύμης.
- Ψήστε στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα οι άκρες της ζύμης.
- Αφήστε την πίτσα να κρυώσει για λίγα λεπτά και γαρνίρετε με την ρόκα.