Υλικά

  • 1 συσκευασία άψητη ζύμη πίτσας
  • 6 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 3 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 225 γρ. κατσικίσιο τυρί
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού ρόκα
  • 1 κ. γλ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της ζύμης για πίτσα.
  2. Ανοίξτε την ζύμη και απλώστε πάνω της τη σάλτσα πέστο.
  3. Κόψτε το κατσικίσιο τυρί σε λεπτές φέτες και απλώστε ή θρυμματίστε το πάνω από το πέστο.
  4. Προσθέστε και τις ροδέλες ντομάτας πάνω από το τυρί και πασπαλίστε με το σκόρδο.
  5. Με ένα πινέλο μαγειρικής αλείψτε με λάδι τις άκρες της ζύμης.
  6. Ψήστε στο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα οι άκρες της ζύμης.
  7. Αφήστε την πίτσα να κρυώσει για λίγα λεπτά και γαρνίρετε με την ρόκα.