Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού καυτερή σάλτσα
- 1 1/2 κ. γλ. καστανή ζάχαρη
- 450 γρ. μπέικον σε φέτες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς και καλύψτε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
- Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον στο ταψί και ψήστε για 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ρίξτε την καυτερή σάλτσα και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Βγάλτε το μπέικον από τον φούρνο και με την βοήθεια ενός πινέλου μαγειρικής αλείψτε το μπέικον και από τις δύο πλευρές με το μείγμα της σάλτσας και της ζάχαρης.
- Τοποθετήστε και πάλι στο φούρνο και ψήστε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι το μπείκον να γίνει τραγανό και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.