Υλικά

  • 225 γρ. σπαγγέτι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 140 γρ. σπανάκι
  • 150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 225 γρ. σάλτσα πέστο
  • 110 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  3. Ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί.
  4. Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί το νερό αρκετά.
  5. Προσθέστε το πέστο και την παρμεζάνα και τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν από τη σάλτα όλα ομοιόμορφα.
  6. Σερβίρετε, γαρνίρετε με επιπλέον παρμεζάνα και απολαύστε.