Υλικά
- 225 γρ. σπαγγέτι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 140 γρ. σπανάκι
- 150 γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. πιπέρι
- 225 γρ. σάλτσα πέστο
- 110 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Ρίξτε το λάδι και μαγειρέψτε το σπανάκι μέχρι να μαραθεί.
- Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί το νερό αρκετά.
- Προσθέστε το πέστο και την παρμεζάνα και τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν από τη σάλτα όλα ομοιόμορφα.
- Σερβίρετε, γαρνίρετε με επιπλέον παρμεζάνα και απολαύστε.