Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 750 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα κάρυ με καρύδα
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε υψηλή θρρμοκρασία.
- Σοτάρετε το χοιρινό κρέας στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.
- Προσθέστε στην κατσαρόλα τη σάλτσα κάρυ και σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί καλά το χοιρινό.
- Συνοδέψτε με αρωματικό ρύζι στον ατμό.