Υλικά

  • 20 κουραμπιέδες
  • 25 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 ½ κ.σ. μαργαρίνη
  • 4 κ. γ. κακάο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, θρυμματίζετε τους κουραμπιέδες και προσθέτετε το κακάο.
  2. Κατόπιν, λιώνετε τη μαργαρίνη και μόλις είναι έτοιμη, ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα.
  3. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, περιχύνετε το μείγμα πάνω από τους κουραμπιέδες και ανακατεύετε καλά με τα χέρια.
  4. Αφήνετε για μισή ώρα τη ζύμη στο ψυγείο. Και στη συνέχεια πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τρούφα (μαύρη ή λευκή) ή με κακάο, αν προτιμάτε.