Υλικά
- 20 κουραμπιέδες
- 25 γραμμάρια κουβερτούρα
- 2 ½ κ.σ. μαργαρίνη
- 4 κ. γ. κακάο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ, θρυμματίζετε τους κουραμπιέδες και προσθέτετε το κακάο.
- Κατόπιν, λιώνετε τη μαργαρίνη και μόλις είναι έτοιμη, ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα.
- Μόλις λιώσει η κουβερτούρα, περιχύνετε το μείγμα πάνω από τους κουραμπιέδες και ανακατεύετε καλά με τα χέρια.
- Αφήνετε για μισή ώρα τη ζύμη στο ψυγείο. Και στη συνέχεια πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια και πασπαλίζετε με τρούφα (μαύρη ή λευκή) ή με κακάο, αν προτιμάτε.