Υλικά
- 700 γρ. γάλα
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. ζάχαρη
- 10 φύλλα ζελατίνας
- βανίλια
- σιρόπι κεράσι
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια να πάρουν μια βράση σε χαμηλή φωτιά.
- Σε ένα μπολ που έχουμε το γάλα, ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες έως ότου λιώσουν και το ρίχνουμε μέσα στο άλλο μίγμα της κατσαρόλας.
- Αφού πάρει μια ακόμη βράση, μοιράζουμε το μίγμα σε μικρά φορμάκια.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο και μόλις είναι έτοιμα για σερβίρισμα περιχύνουμε από πάνω το σιρόπι κεράσι.