Υλικά
- 1/4 λάχανο
- 1/4 μπρόκολο
- 2 μεγάλα αγγούρια
- 1/2 αβοκάντο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 βρασμένα αβγά, κομμένα σε κομμάτια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Λιώσε το αβοκάντο με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
- Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόψε το αγγούρι σε φέτες λεπτές.
- Ψιλόκοψε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με τη σάλτσα αβοκάντο.