Υλικά

  • 1/4 λάχανο
  • 1/4 μπρόκολο
  • 2 μεγάλα αγγούρια
  • 1/2 αβοκάντο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 βρασμένα αβγά, κομμένα σε κομμάτια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Λιώσε το αβοκάντο με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι.
  2. Με έναν αποφλοιωτή λαχανικών κόψε το αγγούρι σε φέτες λεπτές.
  3. Ψιλόκοψε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψέ τα σε ένα μπολ με τη σάλτσα αβοκάντο.