Υλικά
- 6 μεγάλες ντομάτες
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- Χυμό από 2 λάιμ
- 10 γρ. κύμινο
- 10 γρ. σπόρους κόλιανδρο
- 10 κ.γ. μπούκοβο
- 3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη τετραγωνάκια
- 120 γρ. φασόλια βρασμένα
- 120 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
- 250 γρ. κινόα βρασμένη
- 200 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα
- 1 ματσάκι κόλιανδρο φρέσκο
- Αλάτι
Εκτέλεση Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και τις αδειάζουμε από την ψίχα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο μαζί με το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι, κύμινο, τους σπόρους κόλιανδρο και το μπούκοβο και κάνουμε μία βινεγκρετ. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ εκτός από το φρέσκο κόλιανδρο και προσθέτουμε μέσα τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και γεμίζουμε με αυτό τις ντομάτες. Γαρνίρουμε από πάνω με το φρέσκο κόλιανδρο.