Υλικά
- 350 γρ. σπαγγέτι
- 2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 πεπεροντσίνο
- 300 γρ. αχινούς
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
- Αλάτι
Εκτέλεση Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.