Υλικά

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 5 σύκα κομμένα στη μέση
  • 1 ματσάκι ματσάκι σπανάκι
  • 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • 5 φέτες προσούτο
  • 2 κουταλιές μπαλσαμικό
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα τριμμένα καρύδια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα σύκα, το σπανάκι, την παρμεζάνα, το προσούτο και τη ρόκα σε μια σαλατιέρα.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και τα καρύδια.