Υλικά
- 1 ματσάκι ρόκα
- 5 σύκα κομμένα στη μέση
- 1 ματσάκι ματσάκι σπανάκι
- 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
- 5 φέτες προσούτο
- 2 κουταλιές μπαλσαμικό
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1/2 κούπα τριμμένα καρύδια
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα σύκα, το σπανάκι, την παρμεζάνα, το προσούτο και τη ρόκα σε μια σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και τα καρύδια.