Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των ηλεκτρονικών αρχείων των καταθέσεων των πελατών της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας» στην Εθνική Τράπεζα και από σήμερα οι καταθέτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από το δίκτυο των καταστημάτων της τράπεζας.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των καταθετών έχουν ανοιχθεί νέοι λογαριασμοί, σε αντιστοίχιση με τους λογαριασμούς που τηρούσαν στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Στους νέους λογαριασμούς μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα καταθέσεων όπως αυτά διαμορφώθηκαν κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Η προσέλευση των νέων πελατών, στο δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής, είναι απαραίτητη μόνο σε περίπτωση που επιθυμούν να διενεργήσουν άμεσα συναλλαγές.

Κατά την πρώτη επίσκεψη δικαιούχου λογαριασμού σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής ο δικαιούχος θα πρέπει να προσκομίσει τα απαιτούμενα αποδεικτικά (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο στοιχείο ταυτοποίησής του) και να αναφέρει -εφόσον τον γνωρίζει- τον αριθμό λογαριασμού που τηρούσε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.