Η αλυσίδα καταστημάτων ENTOS by SATO, μέλος του Sato Group, αντιλαμβάνεται την παρούσα οικονομική συγκυρία και προχωράει με υπευθυνότητα στη διαμόρφωση νέας τιμολογιακής πολιτικής, προσφέροντας πλέον όλα τα προϊόντα της σε νέες εξαιρετικά μειωμένες τιμές, έως και -50%.

Από τη 11η Μαΐου 2011, η ENTOS by SATO έρχεται δυναμικά να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, παρέχοντάς τους την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, για όλους τους χώρους του σπιτιού, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

«Σε μια πραγματικά δύσκολη συγκυρία για όλους μας, αποφασίζουμε τη ριζική αλλαγή της τιμολογιακής μας πολιτικής, ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας τους σημερινούς καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό μειώνουμε μόνιμα τις τιμές μας, σε όλα τα είδη, έως και 50%, χωρίς να κάνουμε, όμως, την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Διευθυντής των ENTOS by SATO, κ. Γιώργος Σαββουλίδης.

Τα ENTOS by SATO μειώνουν μόνιμα τις τιμές τους και σας προσφέρουν τα πάντα για το σπίτι στις καλύτερες τιμές. Καναπέδες, κρεβάτια, τραπεζαρίες, συνθέσεις, νεανικά δωμάτια, έπιπλα κήπου, λευκά είδη, σερβίτσια, κουζινικά, διακοσμητικά, πίνακες, χαλιά, φωτιστικά, κουρτίνες, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα ENTOS… προϊόντα που κλέβουν την παράσταση με τα απίθανα σχέδια, την καταπληκτική ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία και τις απίστευτα χαμηλές τιμές!