Αυτός ο φωτογράφος δεν μπορούσε να αντισταθεί να ποζάρει μπροστά στην κάμερα για να δείξει την υποστήριξή του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει κόλπα με τη μπάλα πάνω σε ένα βράχο σχεδόν 1.100 μέτρων!

Ο Johannes Höhn πήρε την μπάλα του και πήγε σε αυτό το βράχο της Νορβηγίας, γνωστό ως Trolltunga, ο οποίος δεσπόζει πάνω από μια λίμνη.

Ο 30χρονος έκανε μαζί με 3 φίλους του ένα ταξίδι 5 ωρών για να φτάσουν στο αξιοθέατο και να βγάλουν τις φωτογραφίες. Το επόμενο πρωί ο Höhn έκανε… ταχυδακτυλουργικά με την μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ στεκόταν στο βράχο για να δείξει την υποστήριξή του στη Γερμανία στο Euro 2016. Οι φίλοι του απαθανάτισαν τον ίδιο να παίζει με την μπάλα, αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν αρκετά «τρομακτικό» και κοιτάζοντας  τώρα τις φωτογραφίες, αισθάνεται μια νευρικότητα.

«Είχα την ιδέα της φωτογράφησης με μπάλα στο σημείο, αλλά κανένας από τους φίλους μου δεν έχει καλές δεξιότητες στο ποδόσφαιρο κι έτσι έπρεπε να κάνω εγώ ταχυδακτυλουργικά πάνω στο βράχο», λέει ο ίδιος και προσθέτει ότι έκατσε εκεί για 10 λεπτά μέχρι οι φίλοι του να βγάλουν τις σωστές φωτογραφίες. Όλη η φωτογράφηση τού προκάλεσε άγχος και ειδικά όταν λίγο έλλειψε να του φύγει η μπάλα, κάτι που έγινε 3 φορές. Ακόμη και τα σημεία που τοποθετήθηκαν οι κάμερες είναι όπως λέει επικίνδυνα γιατί χρειαζόταν μια επικίνδυνη ανάβαση αλλά το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο.

«Εμείς απλώς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε για το πόσο παράξενο θα φαινόταν στους άλλους τουρίστες να στεκόμαστε στο βράχο», προσθέτει, δείχνοντας τις φωτογραφίες του. mview1 mview3 mview4 mview5 mview6 mview7mview2