Τα μέλη του συνδέσμου γκολφ Carbrook Golf Club στο Brisbane της Αυστραλίας έχουν και κάτι ακόμη να τους απασχολεί πέρα από τα… χτυπήματά τους!

Περίπου έξι καρχαρίες ζουν στα νερά της λίμνης, που βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου. Οι καρχαρίες «μπήκαν» εκεί πριν από μερικά χρόνια, όταν εξαιτίας πλημμυρών υπερχείλισε ένα κοντινό ποτάμι και «παγιδεύτηκαν» εκεί όταν τα νερά υποχώρησαν.

«Δε μπορείς να το πιστέψεις ότι βρίσκεσαι τόσο κοντά τους και βλέπεις τα πτερύγιά τους να κάνουν βόλτες» είπε ο διευθυντής του club Scott Wagstaff.

«Είναι πολύ εντυπωσιακοί. Από τότε που ήρθαν εδώ τους έχω αγαπήσει» πρόσθεσε.

Παρόλο που η λίμνη έχει… αποθέματα ψαριών ο κ. Wagstaff μερικές φορές ρίχνει μέσα και κομμάτια κρέατος για να τους ενθαρρύνει να βγαίνουν πιο πολύ στην επιφάνεια.

«Είμαι σίγουρος ότι είναι θα πολύ επικίνδυνοι σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί στο νερό, αλλά το να τους ταΐζουμε από εδώ έξω είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα» λέει ο ίδιος.

Οι καρχαρίες ,φυσικά, έχουν προσελκύσει και πολλούς επισκέπτες στην περιοχή, ενώ οι υπεύθυνοι του γηπέδου γκολφ έχουν ονομάσει ένα τουρνουά που διεξάγεται κάθε μήνα «Shark Lake Challenge».