Πριν από λίγους μήνες η καλλιτεχνική διευθύντρια της Chili Art Gallery, Τζέννυ Τσουμπρή είχε την ιδέα να καλέσει καλλιτέχνες, συνεργάτες της γκαλερί και μη, για να φιλοτεχνήσουν κάποια έργα αλλά και χρηστικά αντικείμενα (περιλαίμια, λουράκια, μπολ φαγητού, ρουχαλάκια κλπ), με σκοπό να πουληθούν σε μία έκθεση «φιλοζωικού περιεχομένου», η οποία θα πραγματοποιηθεί και θα διαρκέσει από το Σάββατο 16 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου 2011.

Τα έσοδα αυτής της έκθεσης προορίζονται εξ ολοκλήρου για το φιλοζωικό Σωματείο Stray.Gr για να βοηθηθούν με αυτόν τον τρόπο τα αδέσποτα ζώα που φροντίζει.

Χωρίς να έχουμε υπολογίσει τον αριθμό των καλλιτεχνών αρχικά, διαπιστώσαμε ότι πολλοί καλλιτέχνες δέχτηκαν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση αφιλοκερδώς και έφτασαν αισίως τον αριθμό 30.

Νιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την ανταπόκριση και ελπίζουμε στην αντίστοιχη , αυτή του φιλότεχνου και φιλόζωου κοινού.

Έτσι λοιπόν, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, από τις 11:00 έως τις 20:00 το Stray.Gr και η Chili Art Gallery, σας προσκαλούν να επισκεφθείτε το χώρο της και να ενισχύσετε με την αγορά των μοναδικών αυτών έργων την πραγματικά αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.