Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Κωτσόβολος παρουσιάζει το τρίτο επεισόδιο της digital σειράς «React Docuseries» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Κυκλική Οικονομία.

Τι είναι άραγε η Κυκλική Οικονομία, γιατί μας αφορά άμεσα και πώς, μαζί, μπορούμε να κάνουμε React για έναν καλύτερο κόσμο; 

Όλα αυτά τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση στο νέο επεισόδιο της Κωτσόβολος, όπου μας δίνει τροφή για σκέψη, αλλά και λύσεις για το πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας.

Και κάποιες από τις λύσεις τις φέρνει η  ίδια τη εταιρεία, η οποία συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο, όχι μόνο σε μία κυκλική οικονομία που κάνει καλό στο περιβάλλον, αλλά παράλληλα αλλάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που έχουν πραγματικά ανάγκη. Πώς; 

Μέσα από τα προγράμματα «Δεύτερο Σπίτι» και «Trade In», η Κωτσόβολος προτρέπει  το κοινό να δώσει δεύτερη ζωή στις συσκευές που δε χρειάζεται πια, είτε δωρίζοντάς τες σε οικογένειες που τις έχουν ανάγκη, είτε ανταλλάσσοντάς τες, υπενθυμίζοντάς μας με κάθε αφορμή ότι μαζί μπορούμε να φέρουμε  μία καλύτερη, μεγαλύτερη, επιδραστικότερη αλλαγή. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η Κωτσόβολος τον περασμένο χρόνο πραγματοποίησε πάνω από 25.000 επισκευές και συντηρήσεις, ενώ από την αρχή του προγράμματος «Δεύτερο Σπίτι», πάνω από 2.300 οικογένειες έχουν λάβει από μια συσκευή πρώτης ανάγκης.

Δες εδώ το τρίτο επεισόδιο της σειράς και κάνε κι εσύ REACT μαζί με την Κωτσόβολος, για έναν Καλύτερο Κόσμο.

REACT. Μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο!