Η σαρδόνια και επίκαιρη κωμωδία «Ο Άσχημος» -ο Ορφέας Αυγουστίδης τον ενσαρκώνει συγκλονιστικά- του Marius Von Mayenburg επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου, μετά την επιτυχημένη του πορεία με περισσότερες από 150 sold-out παραστάσεις από την πρεμιέρα του.

Με τέσσερις ηθοποιούς να εναλλάσσουν σκηνές και ρόλους, η παράσταση αναδεικνύει με καυστικό τρόπο τη βιαιότητα και τη ναρκισσιστική φύση της σύγχρονης κοινωνίας, όπου η εικόνα και το κοινωνικό status κυριαρχούν.

Η πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν έχει οριστεί για τις 16 Οκτωβρίου, ενώ η παράσταση υπόσχεται να προκαλέσει και να συναρπάσει το κοινό της, αποκαλύπτοντας τα βάθη της ανθρώπινης ανθρώπινης ψυχής.

Λίγα λόγια για το έργο

Ορφέας Αυγουστίδης στην παράσταση ο Άσχημος

Ο Λέττε είναι άσχημος. Πολύ άσχημος. Αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Να αλλάξει πρόσωπο.

Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή -μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά… Όταν, όμως, το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση, τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή.

Ορφέας Αυγουστίδης στην παράσταση ο Άσχημος

«Ο Άσχημος» είναι το διασημότερο έργο του ανατρεπτικού δημιουργού της Schaubühne, Marius Von Mayenburg, έχοντας ανέβει σε πάνω από 30 χώρες μετά την πρώτη του παρουσίασή το 2007, στη Γερμανία.

Πληροφορίες

Από Τετάρτη 16/10: Τετάρτη 20.00, Πέμπτη 21.00, Παρασκευή 21.00, Σάββατο 18.00 & 21.00, Κυριακή 20.00

Τιμές εισιτηρίων: Από 17€

Προπώληση: more.com