Μια μυστική παραλία στο κέντρο της πόλης (!), ένα μπαράκι κυκλαδίτικης αισθητικής και μια ακρογιαλιά που θα μπορούσε να συναντάται σε κάποια από τα υπέροχα ελληνικά νησιά μας, συγκαταλέγονται σε εκείνα τα σημεία στην Αττική που υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ!

Ανακαλύψετε τα και ξεχάστε για λίγο ότι βρίσκεστε και πάλι στο κλεινόν άστυ.

Mavili Beach

Μια μυστική παραλία στην καρδιά της πόλης αποτελεί σημείο αναφοράς για το κοινό που έχει παραμείνει στο κλεινόν άστυ. Ο λόγος για την Mavili Beach, στην Πλατεία Μαβίλη, η οποία δημιουργήθηκε στο roof garden μοντέρνου ξενοδοχείου (Τιμολέοντος Βάσσου 8,).

Με θέα στο Λυκαβηττό, το σκηνικό παραπέμπει σε κάποιο από τα όμορφα κυκλαδονήσια της χώρας και υπόσχεται απίστευτες στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης σε ένα υπέροχο νησιωτικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης.

Η αμμουδιά ολόγυρα της πισίνας, η χαρακτηριστική εικόνα της γραφικής ταβέρνας με τις βουκαμβίλιες, τις ζωγραφισμένες ντάμες στο πάτωμα και τους ασβεστωμένους τοίχους σας μεταφέρουν νοητά στο αγαπημένο σας κυκλαδονήσι.

Scherzo Summer Lounge

Το πιο καλοκαιρινό σημείο της πρωτεύουσας βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη και ακούει στο όνομα Scherzo. Η μόνη διαφορά σε σχέση με ένα κυκλαδονήσι είναι ότι από εδώ αντικρίζεις την απεραντοσύνη της Αθήνας και όχι του Αιγαίου.

Πλακόστρωτο κυκλαδίτικου στυλ, ασβεστωμένα τοιχάκια, χτιστά καναπεδάκια με γαλάζια μαξιλάρια, ατμοσφαιρικός φωτισμός, δροσιά, χαλαρωτικές μουσικές και όλη η Αθήνα στα… πόδια σας! Τις βραδιές σας στο Scherzo «ντύνουν» μουσικά lounge και jazz ρυθμοί, ενώ δεν λείπουν τα hits της εποχής που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Παραλία Τσίου

Μία από τις πιο όμορφες, καθαρές αλλά και μυστικές παραλίες της Αττικής συναντάται μόλις 45’ από το κέντρο της Αθήνας και αποτελεί το κρυφό διαμαντάκι της Λαυρεωτικής. Ο λόγος για την παραλία Τσίου, λίγο πριν την πόλη του Λαυρίου, έναν μικρό και γραφικό κολπίσκο τον οποίον για να ανακαλύψετε θα πρέπει να αναζητήσετε μέσω google maps.

Τα κρυστάλλινα, διαυγή νερά, η φυσική σκιά από το βραχώδες τοπίο ολόγυρα και η απίστευτη θέα στο Σαρωνικό, στα βασικά χαρακτηριστικά της παραλίας που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να την επισκεφτείτε. Ο κόλπος είναι καλά προστατευμένος από το βοριά, ενώ η αίσθηση που δημιουργείται σε όποιον την επισκεφτεί είναι ότι βρίσκεται ναυαγός σε κάποιο απομονωμένο νησί.