Εδώ και περίπου έξι μήνες το γαλλικό μπιστρό, που έδωσε το στίγμα του στον αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη το 2009, μετακομίζει από το Μεταξουργείο στο Νέο Ψυχικό. Η φιλοσοφία του συνεχίζει να υπηρετεί μια ειλικρινή κουζίνα που μας ταξιδεύει στη Γαλλία και ο σεφ Γιώργος Ηλιού συνεχίζει να «μιλά» με τα πιάτα του σε ψυχή και ουρανίσκο.
Ο σεφ Γιώργος Ηλιού και η διαδρομή του Polly Maggoo στην Αθήνα
Αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο για το one of a kind γαλλικό μπιστρό
