Λουκέτο βάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης στο κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδάει η Πάολα και το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέου Γεωργίου.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση. Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα μάλιστα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν. Ενημερώθηκε ο δήμος, ο οποίος πλέον με απόφασή του προχωρά στη σφράγιση του καταστήματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος. Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη.

Η πρεμιέρα της γνωστής και αγαπημένης τραγουδίστριας είχε γίνει στις 24 Μαΐου και οι εμφανίσεις της γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.