Μόλις δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες, συνοδευόμενες από το κλασικό φιλμ νουάρ «D.O.A.» του 1950.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Πριν τα Μεσάνυχτα»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους: Ίθαν Χοκ, Ζιλί Ντελπί, Ξένια Καλογεροπούλου, Σίμους Ντέιβι – Φιτζπάτρικ, Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη

Ο Τζέσι και η Σελίν, 18 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, είναι τώρα ζευγάρι με παιδιά και κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στη χώρα η σχέση τους θα δοκιμαστεί με απρόοπτο τρόπο.

«Το Καρφί»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό με τους: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Σούζαν Σαράντον, Τζον Μπέρνθαλ

Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

«D.O.A. Κυνηγώντας το Δολοφόνο μου»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρούντολφ Μάτε με τους: Έντμοντ Ο’ Μπράιαν, Μπέβερλι Γκάρλαντ, Πάμελα Μπρίτον

Ο Φρανκ Μπίγκελοου, λογιστής σε μια εταιρεία, διαπιστώνει ότι τον έχουν δηλητηριάσει θανάσιμα. Αν κι έχει λιγότερο από μία εβδομάδα ζωής, αποφασίζει να βρει τον υπαίτιο για τη… δολοφονία του.»