Στα τοπία της μαγευτικής Χαβάης μας μεταφέρει η ταινία «Οι Απόγονοι» που ξεκινάει να προβάλλεται στις 26 Ιανουαρίου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον Τζορτζ Κλούνι ο οποίος ενσαρκώνει το ρόλο του Ματ Κινγκ, ενός απογόνου μιας οικογένειας ντόπιων ευγενών του νησιού και λευκών ιεραποστόλων που έφτασαν εκεί πριν δεκαετίες.

Η οικογένεια του Κινγκ Κινγκ είναι ιδιοκτήτρια των τελευταίων παρθένων εκτάσεων που έχουν απομείνει στον τροπικό αυτό παράδεισο. Η ζωή του πρωταγωνιστή, ωστόσο κάθε άλλο παρά ιδανική μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχει απομακρυνθεί από τις δύο κόρες του. Επιπλέον, μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα με θύμα τη σύζυγο του, ο Ματ πληροφορείται από την κόρη του, ότι συνέβη ενόσω αυτή έκανε διακοπές συνοδευόμενη από τον εραστή της.

Το γεγονός τον ταράζει συθέμελα κι αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι μαζί με τις κόρες του προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον ερωτικό του αντίπαλο. Ταυτόχρονα όμως η αναζήτηση αυτή θα αποτελέσει κι ένα εσωτερικό ταξίδι που θα τον βοηθήσει να γνωρίσει τον εαυτό του, να εκτιμήσει την κληρονομιά του και να ξαναχτίσει τις σχέσεις με την οικογένειά του.

Η ταινία «Οι Απόγονοι» βασίζεται στο μυθιστόρημα «The Descendants» της Κάουι Χαρτ Χάμινγκς, ενώ τη διασκευή για τη μεγάλη οθόνη πραγματοποίησε ο ελληνικής καταγωγής και βραβευμένος με Όσκαρ, Αλεξάντερ Πέιν.

Δείτε το trailer