Έλαμψαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Breaking Dawn» όλοι η συντελεστές της, που παραβρέθηκαν στο Λος Άντζελες ενώ η ταινία αποτελεί το πρώτο μέρος του τέλους της τριλογίας «The Twilight Saga».

Η πρεμιέρα έγινε στο Nokia Theater του Λος Άντζελες τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου. Η 21χρονη πρωταγωνίστρια Kristen Stewart επέλεξε μια μακριά τουαλέτα με την υπογραφή J.Mendel, και μαύρες γόβες του οίκου Jimmy Choo ενώ την εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού ολοκλήρωνε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, που κοσμούνταν με αμέθυστο, διαμάντια και λευκόχρυσο, του σχεδιαστή Neil Lane, αξίας 18 χιλιάδων δολαρίων.

Στο πλευρό της ηθοποιού βρισκόταν ο συμπρωταγωνιστής και σύντροφός της Robert Pattinson ο οποίος φορούσε ένα γκρι κοστούμι.

Στο μαύρο χαλί βρέθηκε και ο τρίτος πρωταγωνιστής της ταινίας Teylor Lautner εμφανώς ευδιάθετος. Το παρών έδωσαν η Nikki Reed, η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος αλλά και η Jennifer Love-Huit.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε η ηθοποιός Nikki Reed με τις στιλιστικές της επιλογές, φορώντας κομψή τουαλέτα του οίκου Marchesa, γόβες Jimmy Choo, σκουλαρίκια Sutra, δαχτυλίδι Neil Lane και τσαντάκι Judith Leiber.