Με αφορμή την έναρξη γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά», πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου χτες σε γνωστό μαγαζί στο Σύνταγμα, όπου ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επανένωσή του με το cast της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι ηθοποιοί Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τζένη Θεωνά, Pάσμι Σούκουλη και Ελευθερία Κόμη, μίλησαν για την εξέλιξη των χαρακτήρων που υποδύονται, κατά τη διάρκεια των ετών που έχουν μεσολαβήσει από τη «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο».

Η ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» έρχεται στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου

Μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, η ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά… Ο Σταυρακομαθιακάκης–μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενης του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori–εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και ακολουθώντας τα ίχνη της εισβάλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα.

Εκεί, ο Παρλαβάντζας και ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης.

Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του
Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η «πρώην» του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:
Ορφέας Αυγουστίδης
Βίκη Καγιά
Στέλιος Ξανθουδάκης
Ιωάννης Παπαζήσης
Σωκράτης Πατσίκας
Γιώργος Σεϊταρίδης
Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ρένος Χαραλαμπίδης

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου…