Αυτή και αν είναι έκπληξη και μάλιστα, ευχάριστη από τον Γιάννη Οικονομίδη, ο οποίος με σημερινή του ανάρτηση στα social media, αποκάλυψε τη συμμετοχή του ΛΕΞ στη νέα του ταινία, «Σπασμένη Φλέβα», με τον Βασίλη Μπισμπίκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως ο σκηνοθέτης με τη συνεργασία αυτή, χτύπησε… φλέβα, με τις πρώτες αντιδράσεις από το κοινό να είναι ενθουσιώδεις. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης (4/6) από το λογαριασμό του στο facebook ο Γιάννης Οικονομίδης, εμφανίζεται ο ΛΕΞ μαζί με τους Στάθη Σταμουλακάτο, Σοφία Κουνιά και Λάζαρο Καλταπανίδη.

«ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ – On set… Λάζαρος Καλταπανίδης, ΛΕΞ, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κουνιά», έγραψε ο σκηνοθέτης στη λεζάντα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία – έκπληξη.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η «Σπασμένη Φλέβα» παρουσιάζει την ιστορία του Θωμά (στο ρόλο ο Βασίλης Μπισμπίκης), ενός μεσοαστού οικογενειάρχη και επιχειρηματία, που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Στριμωγμένος στη δουλειά, και με θηλιά στο λαιμό του καθώς προσπαθεί να σώσει το σπίτι και την οικογένειά του, έχει πέντε μέρες να διορθώσει τα πάντα – πριν τα χάσει όλα.

Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να μην τα καταφέρει, όμως η λύση που -νομίζεις ότι- βρίσκει, είναι κι αυτό τελικά το βαρίδι που θα τον πάρει μαζί του στον βυθό.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Κι έρχεται να προστεθεί στην πλούσια φιλμογραφία του Γιάννη Οικονομίδη, μετά τα Σπιρτόκουτο, Μικρό Ψάρι και Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς (όπου επίσης πρωταγωνιστούσε ο Βασίλης Μπισμπίκης).