Λίγες εβδομάδες μακριά είναι η πρεμιέρα του One Piece από το Netflix και η πλατφόρμα έχει φροντίσει να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της live-action προσαρμογής της εμβληματικής anime σειράς, κρυφό.

Το One Piece βάζει πλώρη στις 31 Αυγούστου και τώρα ήρθε η στιγμή, οι θαυμαστές της σειράς να πάρουν μια ιδεά για το τι περιλαμβάνει, καθώς ανακοινώθηκαν οι τίτλοι και οι περιλήψεις των επεισοδίων του One Piece.

Δείτε τους τίτλους και τις περιλήψεις των επεισοδίων όπως δημοσιεύθηκαν στο lordoftheseries.gr:

1.Romance Dawn

Ο Monkey D. Luffy, ένας αισιόδοξος νεαρός πειρατής που ονειρεύεται να βρει το One Piece, ξεκινάει για να βρει το πιστό πλήρωμα που χρειάζεται για να περιηγηθεί στους απέραντους ωκεανούς. Το ταξίδι του ξεκινά όταν βοηθάει τον Koby, έναν ναύτη που αναγκάζεται να δουλέψει, ώστε να ξεφύγει από μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Ενώ βρίσκεται στην πόλη Shells Town, ο Luffy συναντά τον Roronoa Zoro, έναν φημισμένο κυνηγό πειρατών, και τη Nami, μια επιδέξια κλέφτρα, και οι τρεις τους σχηματίζουν μια εύθραυστη συμμαχία.

2.The Man in the Straw Hat

Ο Luffy, ο Zoro και η Nami βρίσκονται φυλακισμένοι σε ένα νησί που έχει καταληφθεί από τον ανισόρροπο πειρατή κλόουν Buggy. Ο Koby κατατάσσεται στο Ναυτικό και αποδεικνύει τις ικανότητές του.

3.Tell No Tales

Ο Luffy, ο Zoro και η Nami φτάνουν στο Syrup Village, όπου συναντούν τον Usopp, έναν ντόπιο που τους γνωρίζει στην Kaya, μια φιλάσθενη κληρονόμο ναυπηγείου υπό τη φροντίδα μιας τριάδας αυταρχικών υπαλλήλων. Με τη βοήθεια του Koby, ο αντιναύαρχος Garp, ένας ισχυρός ναυτικός, ξεκινάει την αναζήτηση για τον Luffy.

4.The Pirates Are Coming

Ο Luffy, ο Zoro και η Nami παλεύουν για την επιβίωσή τους στην έπαυλη της Kaya, η οποία έχει πλέον μετατραπεί σε φυλακή. Ο Uospp ζητά τη βοήθεια του Koby, του Helmeppo και των ναυτικών. Ο Luffy παίρνει τελικά το πλοίο των ονείρων του καθώς ο Garp πλησιάζει.

5. Eat at Baratie!

Ο Luffy και η συμμορία δοκιμάζουν τις ικανότητες ναυμαχίας τους. Φτάνουν στο Baratie, ένα πλωτό εστιατόριο, όπου συναντούν τον Sanji, έναν νεαρό σεφ με αγάπη για το καλό φαγητό. Μια μονομαχία στην αποβάθρα συγκλονίζει την ομάδα.

6.The Chef and the Chore Boy

Η ομάδα πέφτει σε μια ενέδρα από μια απρόβλεπτη απειλή. Μετά από μια σκληρή μάχη στο Baratie, ο Sanji ,ακολουθεί τελικά τα όνειρά του, ενώ ένα άλλο μέλος του πληρώματος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

7.The Girl With the Sawfish Tattoo

Το πλήρωμα καλείται να βοηθήσει ένα μέλος που έχει απόλυτη ανάγκη από μια οικογένεια.

8.Worst in the East

Ένα νέο πλήρωμα πειρατών γεννιέται.