Ξεχάστε για λίγο τα χρήματα και βγείτε από το σπίτι, μόνοι ή με παρέα. Ανέξοδες επιλογές πάντα υπάρχουν κι εμείς σας προτείνουμε μερικές:

Από 2 έως 4 Δεκεμβρίου η κινητή μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται και στην Θεσσαλονίκη (ξεκινώντας το ταξίδι της από το απόγευμα της 2ης Δεκεμβρίου στην πλ. Αριστοτέλους και αράζοντας μετά έξω από το bar Enola για τρία βράδια) στην οποία μπορείτε να κάνετε το γρήγορο τεστ για τον HIV, δωρεάν και ανώνυμα (τεστ με το σάλιο) όπου το αποτέλεσμα βγαίνει σε 20 λεπτά. Εκεί, η καμπάνια Ενημέρωση – Προφύλαξη – Εξέταση: το δικό μας μότο ζωής, συνδιοργανώνει το FuckAids με το περιοδικό Screw και το bar Enola, το οποίο έχει αναλάβει πλήθος εκδηλώσεων τόσο στο Ολύμπιον (με ενημερωτικές ομιλίες και προβολή ταινιών) αλλά και διανομή φυλλαδίων και προφυλακτικών που θα ξεκινήσουν από την πλ. Αριστοτέλους.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Tango Θεσσαλονίκη: Πόζα & Έρωτας’. Στον πολυχώρο Milonga Das.

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Α.Π.Θ. διοργανώνει έκθεση αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη του τέλους του 19ου αιώνα στον Toulouse Lautrec και μαζί μιαν αναδρομή σε αυτή την γοητευτική και κρίσιμη εποχή, την Belle Époque, που καθόρισε εξελίξεις και συμπεριφορές του 20ού αιώνα.