Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας για αυτό μην τα βάψετε μαύρα! Βγείτε από το σπίτι γιατί εμείς σας δίνουμε μερικές καλές προτάσεις για έξοδο απόψε.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την έκθεση φωτογραφιών του Δημήτρη Γέρου με τίτλο ‘Shades of Love’ πάνω σε ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη.Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος.

Τα χρωματιστά τραγούδια – Λουκιανός Κηλαηδόνης. Μια εικαστική πρόταση (μελέτη) πάνω στη σχέση της μουσικής με το χρώμα. Μια ιστορία που έρχεται από πολύ παλιά και απασχόλησε μουσικούς, ζωγράφους και αρχιτέκτονες.

Παρουσιάζεται έκθεση ζωγραφικής της Mariaelena Palloni με τίτλο ‘Purgatorio – Καθαρτήρι’. Στο Art Gallery, Λεμπέση 10 Μακρυγιάννη.

Φωτογραφίες από τη ζωή των νέων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, τη φιλοξενία των νέων αυτών στην Ελλάδα αλλά και την ευκαιρία συσχέτισης μεταξύ τους μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ζωής, συνθέτουν μια εικαστική ‘Ωδή στη Χαρά’. Την έκθεση οργανώνει το ΚΕΘΕΑ ΜΟSAIC και η ομάδα ‘Μουσαφίρης’. Γκαλερί Μ55, Μαυρομιχάλη 55, Εξάρχεια.

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, στη Φιλοσοφική Αθηνών θα βρίσκεται το ΚΕΕΛΠΝΟ με στημένο booth από το Mind Radio. Εκεί οι φοιτητές θα μπορούν να προμηθεύονται προφυλακτικά & ενημερωτικά έντυπα. Στόχος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η συμπλήρωση 3000 ερωτηματολογίων από φοιτητές προκειμένου να σχεδιάζονται πιο στοχευμένες καμπάνιες. Αν είσαι φοιτητής και βρεθείς εκεί (ή ακόμη και αν δεν είσαι) μην διστάσεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου κάνουν. Είναι ανώνυμες και ανώδυνες. Μπορεί όμως να αποδειχθούν σωτήριες για τον ευρύ πληθυσμό.

Την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 μ. μ θα πραγματοποιηθεί κεντρική συνέντευξη Τύπου στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24). Εκεί η καμπάνια ενημέρωσης: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ – ΕΞΕΤΑΣΗ: το δικό μας μότο ζωής» και οι συνδιοργανωτές PRAKSISκαι ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, θα σας παρουσιάσουν την δική τους οπτική για τα επιδημιολογικά δεδομένα και για την εξέλιξη της Hivλοίμωξης στην Ελλάδα. Την ίδια ημέρα (1η Δεκεμβρίου) και αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου, στην πλατεία Κοραή, θα βρίσκονται όλοι οι διάσημοι και ανώνυμοι άνθρωποι που φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια αλλά και πρωταγωνίστησαν στα τηλεοπτικά της σποτ. Θα βρίσκονται όμως και άλλοι διάσημοι όπως: οι πρωταγωνιστές από το σήριαλ του Mega: H γενιά των 592 , ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές. Θα είναι και όλα τα στελέχη και οι εθελοντές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων PRAKSISκαι ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΩΗΣ. Εκεί, στην πλατεία Κοραή θα γίνουν οι «Ελεύθερες Αγκαλιές» τα καθιερωμένα πλέον «FreeHugs». Ελάτε να αγκαλιαστούμε. Και να στείλουμε στον υπόλοιπο κόσμο μηνύματα όπως: ότι ο Hivδεν μεταδίδεται με την κοινωνική επαφή ή ότι οι οροθετικοί χρειάζονται πρωτίστως και πάνω απ’ όλα την στοργή και την συμπαράστασή μας.