Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία ο εθνικός τελικός για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. H Chanel Terrero είναι εκείνη που στέλνει η Ισπανία με το τραγούδι SloMo. Πολλοί όμως έσπευσαν να κάνουν μια σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα.

Η επιλογή απασχόλησε τους φαν του διαγωνισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς η ομοιότητα με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision το 2018, είναι μεγάλη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής LoveIt του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ισπανία.

Η Chanel Terrero απάντησε σε συνέντευξη που έδωσε για τη σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα και είπε ότι τη θεωρεί άδικη γιατί είναι δύο διαφορετικά τραγούδια, δύο διαφορετικές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται πως την Ελλάδα στη Eurovision 2022 θα εκπροσωπήσει η Αμάντα Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord).

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τρίτη 10 Μαΐου και την Πέμπτη 12 Μαΐου στο Τορίνο της Ιταλίας και συγκεκριμένα στο μεγαλοπρεπές Palazzo Madama e Casaforte degli Acaja. Όλοι οι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022, που θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου.