Με ξεναγό την εικόνα του γευσιγνώστη, φέτος το χειμώνα τα κορυφαία ουίσκι του κόσμου σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι γνώσης στον κόσμο της γεύσης τους και χαρίζουν την ευκαιρία για πολλά, ιδιαίτερα δώρα.

Στην ενέργεια που διοργανώνεται στα μεγαλύτερα supermarket της Ελλάδας από τις 2 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το άρωμα και τη γεύση των ουίσκι.

Να αφουγκραστείτε με όλες σας τις αισθήσεις, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα, αλλά και τα μικρά μυστικά εξαιρετικών blended whiskies όπως, του Johnnie Walker Red Label, του Johnnie Walker Black Label, του Haig, του White Horse, του Dimple και του Dimple Gold Crest, του Cardhu αλλά και τεσσάρων Classic Malts (Talisker, Oban, Dalwhinnie, Lagavulin). Να επιβεβαιώσετε στην πράξη εκείνο που οι γευσιγνώστες γνωρίζουν ήδη καλά. Πως η γνώση πολλαπλασιάζει την απόλαυση.

Σε επιλεγμένα supermarkets σε όλη την Ελλάδα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ειδικές ενημερωτικές προβολές αλλά και να βρείτε έντυπα που θα σας εισάγουν στον κόσμο των πολύτιμων αποσταγμάτων με τον τρόπο ενός αληθινού γευσιγνώστη.

Θα έχετε επιπλέον τη δυνατότητα, αγοράζοντας μία φιάλη από όλα αυτά τα υπέροχα scotch whisky να κερδίσετε μοναδικά δώρα (όπως δωροεπιταγές, τηλεοράσεις κτλ) διπλασιάζοντας την απόλαυση!