Έξι νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην υπερπαραγωγή της Marvel «Spider-Man No Way Home», στην οποία η ταυτότητα του Spider- Man, τον οιποίο ενσαρκώνει ο Τομ Χόλαντ, για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του σούπερ ήρωα αποκαλύπτεται, θέτοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα σε μεγάλο κίνδυνο.

Μετά την Αγάπη (After Love)

Δράμα, 89΄

Σκηνοθεσία: Aleem Khan

Πρωταγωνιστούν: Joanna Scanlan, Nathalie Richard, Nasser Memarzia, Talid Ariss

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η βρετανίδα Mary Hussain ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του άντρα της στην άλλη άκρη του αγγλικού καναλιού, στο Καλαί της Γαλλίας.

Ο Αμνός (Lamb)

Δράμα, Μυστηρίου, 106΄

Σκηνοθεσία: Βαλντιμάρ Γιοχάνσον

Πρωταγωνιστούν: Νούμι Ραπάς, Χίλμιρ Σνερ Γκούντνασον, Μπιορν Χλίνουρ Χάραλντσον

Η Μαρία και ο Ίνγκβαρ είναι ένα ζευγάρι Ισλανδών κτηνοτρόφων, που έχουν βιώσει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, και είναι βυθισμένοι στη θλίψη. Για να καλύψουν το συναισθηματικό κενό τους, αποφασίζουν να δώσουν την αγάπη τους σ’ ένα μικρό αρνί που εμφανίζεται μυστηριωδώς στη φάρμα τους. Αυτή τους η πράξη όμως φαίνεται πως παραβαίνει κάποιους αιώνιους νόμους της φύσης, με αποτέλεσμα να υποστούν τις συνέπειες. Μετά την αρχική ευφορία, οι δύο κτηνοτρόφοι θα διαπιστώσουν πως τα πάντα εδώ πληρώνονται, αλλά και πως η δυστυχία και οι αναποδιές στη ζωή μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά. 

Spider-Man No Way Home

Περιπέτεια Φαντασίας, 148΄

Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζον Φαβρό

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Χαμένοι τα Χριστούγεννα (Lost at Christmas)

https://www.youtube.com/watch?v=GVDK3ks1FII&ab_channel=EnoramaFilms

Κωμωδία, 100΄

Σκηνοθεσία: Ράιαν Χέντρικ

Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Κλαρκ, Κένι Μπόιλ

Δύο άγνωστοι εγκλωβισμένοι στα Χάιλαντς της Σκωτίας την παραμονή των Χριστουγέννων συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι εγκαίρως για τα Χριστούγεννα.

Dissolved

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

Πρωταγωνιστούν: Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Θωμά, Χρήστος Καπενής, Γιάννης Βασιλώττος, Νίκος Μέλλος, Θαλασσινή Βοσταντζόγλου, Αλέξιος Κοτσώρης, Λία Τσάνα και η Στεφανή Καπετανίδη

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, εκτός από τους ανθρώπους που ήταν εκεί και μοιράστηκαν τις κοινές τους στιγμές και τη δικιά τους αλήθεια. Από το πάθος μέχρι και τη διάλυση, οι διαδρομές τριών ζευγαριών σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες που τους ενώνει ένας συνδετικός κρίκος στο πρόσωπο ενός μυστηριώδη άντρα. (*αποκλειστικά στο Studio New Star Art Cinema)

Τραγούδα! 2 (Sing 2)

Κινούμενα σχέδια, 112΄

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Θοδωρή Μαραντίνη

Το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα την Ας, έναν σοβαρό γορίλα τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι τον προβοκάτορα Γκάντερ. Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή, μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους.