Όταν είχαν κυκλοφορήσει τα νέα για τον ερχομό της μίνι σειράς “True Story” από το Netflix, με πρωταγωνιστές τους Kevin Hart και Wesley Snipes δεν γινόταν να μη το δούμε. Έτσι λοιπόν η σειρά έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες και σας λέμε την άποψή μας.

Ακολουθεί το review της σειράς από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η υπόθεση ακολουθεί έναν παγκοσμίως γνωστό κωμικό που ψάχνει απεγνωσμένα ένα τρόπο να “καθαρίσει” όσα έγιναν μετά από μια νύχτα έξω στην Φιλαδέλφεια με τον αδελφό του.

Όλα ξεκινούν όταν ο παγκοσμίου φήμης κωμικός Kid (Kevin Hart) πηγαίνει για περιοδείες και εμφανίσεις στην πόλη που μεγάλωσε την Φιλαδέλφεια. Εκεί θα συναντήσει και τον αδελφό του Carlton (Wesley Snipe) όπου τον παίρνει μαζί του στα πάρτυ αλλά και στο ξενοδοχείο που μένει. Σε ένα από αυτά τα πάρτυ λοιπόν ο Kid πίνει παραπάνω από όσο θα έπρεπε αφού ήταν και καθαρός από το αλκοόλ αρκετούς μήνες, με αποτέλεσμα να καταλήγει με μία όμορφη γυναίκα στο κρεβάτι. Βέβαια τα πράγματα το πρωί δεν πήγαν τόσο καλά.

Ο αδελφός του τον ξυπνά έντρομος αφού η κοπέλα δίπλα του είναι νεκρή από υπερβολική δόση. Αμέσως ο Kid θέλει να καλέσει ασθενοφόρο αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως αν μαθευτεί θα καταστραφούν όσα έχει φτιάξει στην ζωή του. Ο Carlton καλείτον φίλο του Άρη Πετράκη (Billy Zane) για να ξεφορτωθούν το πτώμα πράγμα και που κάνουν αφού ο Kid πήγε να ξεκουραστεί χωρίς να ξέρει τι και πως τα κατάφεραν.

Ο Άρης βέβαια δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι αφού “μυρίστηκε” τον χρυσό στο πρόσωπο του Kid, ζητώντας του έξι εκατομμύρια δολάρια ώστε να μην μιλήσει σε κανένα. Ο Kid απελπισμένος πως ότι και να κάνει ο Άρης θα είναι πάντα μία απειλή αποφασίζει και τον σκοτώνει. Άμεσα φωνάζει τον αδελφό του ώστε να βρουν λύση και να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Σίγουρα σε ένα ξενοδοχείο με τόσες κάμερες και με τόσο κόσμο, δουλείες και πολλά άλλα στην ζωή ενός διάσημου δεν είναι καθόλου εύκολο. Εν τέλη καταφέρνουν να βγάλουν το πτώμα και να το πετάξουν σε έναν κάδο αρκετά μακρυά από το ξενδοχείο. Βέβαια δεν προσέχουν και ένας από τους fans του Kid που τους έχει ακολουθήσει καταγράφει τα πάντα με βίντεο. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί καθώς πλέον και τα άλλα δύο αδέλφια του Άρη, στα οποία ο Carlton ήδη χρωστά 600000 δολάρια που θα ξεχρεώσει ο Kid, αρχίζουν να τον αναζητούν ρωτώντας συνεχώς τον Carlton αν έχει νέα του.

Με λίγο τύχη αλλά και το μυαλό του Carlton τα δύο αδέλφια καταφέρνουν να ξεφύγουν από όλες τι καταστάσεις μέχρι που ο Kid ανακαλύπτει κάτι ανατρεπτικό σε σχέση με το ποιος ήταν πίσω από όλα αυτά.

Με δύο αγαπημένους μου ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους Kevin Hart και Wesley Snipes δεν γινόταν να προσπεράσω και να μην δω την σειρά “True Story”. Βέβαια κακά τα ψέματα όλη η σειρά αλλά και το αποτέλεσμα που βγήκε, είναι καθαρά αυτοί οι δύο.

Πιο συγκεκριμένα σκηνοθετικά η σειρά είναι αρκετά καλή χωρίς κάποιες υπερβολές αλλά και κάτι αξιοσημείωτο που να έκανε την διαφορά. Σεναριακά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά σίγουρα ήταν κάτι το πρωτότυπο όλα αυτά τα σκηνικά να γίνονται από έναν πολύ διάσημο, που μέσα από αυτό προσπαθεί να περάσει και αρκετά μηνύματα για το πως είναι να είσαι διάσημος. Αν είχε παρουσιαστεί καλύτερα θα έλεγα πως είχε και ωραία ανατροπή.

Υποκριτικά όπως αναφέραμε και ο Kevin Hart και ο Wesley Snipes ήταν εξαιρετικοί. Ο πρώτος μας έχει συνηθίσει στο κωμικό στοιχείο αλλά σίγουρα και στις δραματικές αποδεικνύει πως είναι εξαιρετικός. Ο Wesley Snipes άλλη μία φορά απογειώνει έναν ρόλο είτε είναι κάτι παρόμοιο ή νέο που μπορεί να έχει υποδυθεί. Τώρα τους Έλληνες γκάνγκστερ και ότι υπήρχε γύρω από αυτούς αρκετά αστείο αλλά ας μην το σχολιάσουμε.

Κλείνοντας αν κάτι με χάλασε είναι το πως ξεκινά η σειρά με τον Kid να λέει κάποια πράγματα που ουσιαστικά σε προϊδεάζουν για την ανατροπή και την εξέλιξη της σειράς. Το “True Story” είναι μίνι σειρά χωρίς την ύπαρξη κάποιας δεύτερης season, αποτελούμενη από επτά επεισόδια διάρκειας από μισή ώρα μέχρι και μία. Τώρα αν αξίζει η όχι, η άποψή μας είναι πως αν και στην αρχή ίσως βαρεθείτε λίγο, να την δείτε καθώς θα περάσει η ώρα σας πολύ όμορφα.

https://www.youtube.com/watch?v=QP1PAEaszVM&t=105s