Με την τελευταία season της σειράς του Netflix, «The Last Kingdom» να έρχεται μέσα στο 2022, τα νέα για όλους τους fans που έρχονται από το London MCM Comic Con είναι πολύ καλά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την deadline ο πρωταγωνιστής Alexander Dreymon που υποδύεται τον Uhtred, δήλωσε πως ξεκινούν στην Βουδαπέστη στις αρχές του 2022 τα γυρίσματα της ταινίας «Seven Kings Must Die» στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο ίδιος αλλά και τα περισσότερα μέλη του cast της σειράς.

Ο παραγωγός της σειράς Nigel Marchant, δήλωσε πως «υπάρχει ακόμη μία ιστορία να πούμε» την οποία θα την δούμε στην δίωρη όπως λένε ταινία παραγωγής Netflix.

O Alexander Dreymon δήλωσε επίσης, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr: «Ήταν τεράστιο προνόμιο για μένα να υποδυθώ τον Uhtred για πέντε season. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους fans που ήταν απίστευτα πιστοί στην σειρά και έτσι με την στήριξή τους όλη η ομάδα είναι έτοιμη για ακόμη έναν γύρο».

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας για την 5η και τελευταία season, αλλά αν ισχύει πως η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει λίγο μετά (αρχές του 2022) την προβολή της season ίσως ελπίζουμε πως κάπου εκεί κοντά θα έχουμε και την πρεμιέρα.