Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια για να δούμε νέο επεισόδιο της λατρεμένης σειράς και οι φαν έχουν αρχίσει τα παράπονα.

Γιατί αργεί όμως τόσο πολύ ο νέος κύκλος; Κι ενώ μέχρι τώρα είχαμε απλώς φήμες και εικασίες, ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, Shawn Levy, αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…

Stranger Things: O παραγωγός εξηγεί γιατί αργεί τόσο πολύ ο νέος κύκλος

Μιλώντας στο Collider, πέρα από την είδηση που ενδιέφερε τους περισσότερους, ο Shawn Levy εξήγησε:

«Είναι ένας συνδυασμός τέλειας καταιγίδας, ο τερματισμός των γυρισμάτων λόγω Covid, ο πιο αργός ρυθμός γυρισμάτων εξαιτίας των πρωτοκόλλων του Covid και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία είναι απαραίτητα, και συμπτωματικά επιλέξαμε την τέταρτη σεζόν να είναι κατά πολύ, και εννοώ πολύ, πολύ, πολύ, η πιο φιλόδοξη από τις σεζόν».

Ο Levy είπε πολλά ακόμα: «Είναι πια γνωστό πως, όσο η πανδημία ξεκινούσε, ήμουν στη Λιθουανία με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ, για να γυρίσω αυτό το κομμάτι που αποκάλυψε πως ο Χόπερ είναι ζωντανός».

Ο σκηνοθέτης είπε για την τέταρτη σεζόν πως θα υπάρχει δράση στο Χόκινς, δράση στη Ρωσία και «μια ολόκληρη ιστορία τοποθετημένη κάπου αλλού, που θα τη μάθετε σύντομα. Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη σεζόν με τόσο εκτεταμένη γεωγραφία, πολλαπλές τοποθεσίες γυρισμάτων και τα κάνουμε όλα κόντρα σε έναν κόσμο που έχει κάνει τα γυρίσματα πιο αργά. Γι’ αυτό και αργούν τόσο πολύ».

Και συνέχισε: «Ο λόγος που το Stranger Things παίρνει τόσο πολύ είναι πως όλα είναι φτιαγμένα στο χέρι από μια πολύ μικρή ομάδα από μας. Τα αδέλφια [εννοεί τους Ντάφερ] θέλουν να γυρνούν έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων κάθε χρόνο, εγώ πρέπει να γυρίζω τα δικά μου επεισόδια κάθε χρόνο».