Λένε, ότι η εικόνα που έχεις για τον κόσμο εξαρτάται από το σημείο στο οποίο βρίσκεσαι. Αν βρεθείς στο El Barco στην Κόρινθο, αυτή η εικόνα είναι ίσως η πιο γοητευτική που θα μπορούσες να απολαύσεις, ενώ ταυτόχρονα οι γεύσεις του, σε ταξιδεύουν.

Ένας από τους πολλούς λόγους που κάνουν ιδιαίτερο αυτό το μέρος,  είναι το ότι βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Κορινθίας που ξεχωρίζει όχι μόνο για τη θέα σε όλο τον Κορινθιακό, αλλά και γιατί σου προσφέρει απλόχερα την εικόνα της πόλης που δεν χορταίνεις να χαζεύεις από ψηλά.

Το El Barco, που θυμίζει κατάστρωμα καραβιού, είναι το μέσο για ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα μέχρι την Ιταλία και από την Ισπανία μέχρι την Αργεντινή. Η αισθητική βρίσκεται σε κάθε σημείο του, με τη μεγάλη μπάρα 25 μέτρων, αλλά και τις μικρές λεπτομέρειες διακόσμησης που δίνουν τις δικές τους ξεχωριστές πινελιές στο χώρο.

Μια ματιά στο -γεμάτο εκπληκτικές και εκρηκτικές προτάσεις- μενού του El Barco, θα σε πείσει να το επισκεφθείς, ξανά και ξανά. Λιγκουίνι με γαρίδες Alfredo, φινόκιο και Chorizo, Tortilla Panco με κοτόπουλο, μανιτάρια, προσούτο και καραμελωμένο κρεμμύδι, Captain’s με φρέσκο τόνο σχάρας, κινέζικο λάχανο, iceberg, παπαρδέλα καρότου, αγγούρι, αυγό panco και vinegrette ανανά, Rib-Εye σχάρας black Angus με πουρέ πατάτας, Jack Daniel’s spare ribs με πατάτες country αρωματισμένες με θυμάρι και πάπρικα… 

Οι σεφ Παντελής Μπαλής και Βαγγέλης Νικολάου, γίνονται οι “καπετάνιοι” για να σε ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της γεύσης…

Αν αναζητάς ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, ιδανικό για fine dinning και relaxing cocktail, αλλά και ποιοτικό και οικονομικό φαγητό, τότε το El Barco, θα γίνει η επιλογή σου. Σαλπάρουμε, λοιπόν, για ένα ταξίδι που δεν αφορά μόνο τη γεύση, αλλά όλες τις αισθήσεις. Βίρα τις άγκυρες για μια εμπειρία οπτική, γευστική και γαστριμαργική όπου δεν θα ξεχάσεις εύκολα.

El Barco

Αγ. Γεωργίου 80

Κόρινθος

Για κρατήσεις: 698 050 6868

elbarco.gr