Είναι γεγονός ότι το πρόσφατο Sex/Life άφησε πολύ λίγα στη φαντασία, αποτελώντας μια από τις πιο «καυτές» σειρές που παρουσίασε ποτέ το Netflix.

Μόνο που δεν είναι η μόνη φυσικά, καθώς υπάρχουν πάντα το Δίλημμα (What/If) με τη Ρενέ Ζελβέγκερ, το Easy και το Bonding (Φιλικά Δεσμά). Αλλά και το Elite φυσικά, όπως και το Sex Education και το Bridgerton, για λίγη αποπλάνηση των αισθήσεων…

Μια από τις πιο σέξι σειρές που μπορείς να δεις αυτή τη στιγμή στο Netflix

Ο κόσμος πάντως φαίνεται να αγαπά και να ψηφίζει μονίμως ως πιο σέξι σειρά το She’s Gotta Have It (ελληνικός τίτλος Από Κάποιον θα το Βρει).

Η σειρά του 2017 βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Σπάικ Λι από το 1986 και είναι η τηλεοπτική προσαρμογή της.

Πρωταγωνιστεί η ΝτεΓουάντα Γουάιζ, που ενσαρκώνει την καλλιτέχνιδα Νόλα Ντάρλινγκ σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από διαφορετικούς εραστές.

Η Ντάρλινγκ πρώτα ζει και μετά εμπνέεται για την τέχνη της, με φόντο το πάντα ερωτικό Μπρούκλιν.

Το She’s Gotta Have It έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2017 και το 2019 κατέφτασε και ο δεύτερος κύκλος του. Και τα 19 επεισόδια της σειράς είναι σκηνοθετημένα από τον Σπάικ Λι, ενώ τα περισσότερα είναι γραμμένα από γυναικείες πένες.

Κοινό και κριτικοί την αγάπησαν για τη φεμινιστική προσέγγιση και τη διασκεδαστική ματιά της, παραμένοντας ένα από τα πιο σέξι προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η streaming υπηρεσία.

Η Νόλα Ντάρλινγκ προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με 3 εραστές, αφήνοντας κληρονομιά μια προβοκατόρικη σειρά που έχει τον τρόπο της να ξυπνά τις αισθήσεις…