Τα κορεάτικα δράματα είναι πια μεγάλη ιστορία για το Netflix, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις παγκοσμίως σε όρους τηλεοπτικής σειράς.

Κι ενώ το streaming κανάλι μάς έχει υποσχεθεί πολλά και διάφορα στους επόμενους μήνες, επέλεξε την 31η Μαΐου για να μας φέρει μια έκπληξη από τη Νότια Κορέα.

Τι είναι το Racket Boys που κάνει πρεμιέρα σήμερα, 31 Μαΐου 2021

https://www.instagram.com/p/CPVPW0_tEQq/

Racket Boys τη λένε και είναι μια δημιουργία του καθιερωμένου σεναριογράφου Jung Bo Hoon. Η σειρά αποτελείται από 16 επεισόδια και κάθε βδομάδα θα ανεβαίνουν στο Netflix από δύο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Όσο για τη διάρκειά τους, είναι ωριαία επεισόδια. Πριν έρθουν στο Netflix, τα επεισόδια της Ομάδας Μπάντμιντον θα προβάλλονται στο κανάλι της Νότιας Κορέας, SBS.

Ο Ra Young Ja ήταν κάποτε θρυλικός παίκτης του μπάντμιντον, έχει αποσυρθεί όμως εδώ και καιρό από την ενεργό δράση. Τώρα όμως τον προσλαμβάνει ένα σχολείο ως προπονητή, για να αναστήσει μια ετερόκλητη εφηβική ομάδα μπάντμιντον που κινδυνεύει να διαλυθεί.

Μαζί του θα πάει και ο γιος του, ένα παιδί της πόλης, γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ζωή στην επαρχία.

Η σειρά έχει πάρει καλές κριτικές στη χώρα της, οι Κορεάτες έχουν αποδείξει ότι ξέρουν πώς να φτιάχνουν καλά τηλεοπτικά δράματα…