Τα Καλά Κορίτσια είναι μια σειρά του αμερικανικού NBC που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν την αγόρασε το Netflix και την έφερε στην πλατφόρμα του.

Η απίθανη σειρά με τις Κριστίνα Χέντρικς, Ρέτα και Μάε Γουίτμαν ως Μπεθ, Ρούμπι και Άννι αντίστοιχα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Αυτές οι τρεις μαμάδες είναι διατεθειμένες να φτάσουν πολύ μακριά για το καλό των παιδιών τους. Έστω κι αν αυτό σημαίνει να ληστέψουν το σουπερμάρκετ της γειτονιάς! Ή να κάνουν, σε επόμενο κύκλο, ένα ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα.

Η εξαιρετικά διασκεδαστική σειρά είναι ένα υβρίδιο περιπέτειας, κωμωδίας και δράματος που ξεχειλίζει από χιούμορ και τρελές ανατροπές, κι έτσι δεν είναι δύσκολο να δει κανείς γιατί κόλλησε τόσο το παγκόσμιο κοινό.

Για την ώρα, στο Netflix παίζουν τρεις σεζόν των Good Girls, των 10, 13 και 11 επεισοδίων, αντίστοιχα. Ο τέταρτος κύκλος (των 16 επεισοδίων) θα αρχίσει να προβάλλεται στο NBC από τις 24 Ιουνίου.

Με δεδομένο ότι οι τρεις πρώτοι κύκλοι έφτασαν στο Netflix έπειτα από έναν χρόνο από την προβολή τους στο NBC, περιμένουμε τον τέταρτο κάποια στιγμή την άνοιξη του 2022.

Το NBC δεν έχει πάρει την τελική απόφαση για τη μοίρα των Καλών Κοριτσιών, το δίκτυο επιμένει πως όλα είναι ανοιχτά και πάνω στο τραπέζι.

Για καλό και για κακό πάντως, η Μάε Γουίτμαν έχει ξεκινήσει τη δική της διαδικτυακή εκστρατεία για να πιέσει το κανάλι και για πέμπτο κύκλο!

Αν πάρει τελικά το πράσινο φως, η 5η σεζόν δεν αναμένεται να έρθει στο Netflix πριν το 2023…

https://www.youtube.com/watch?v=p7LhsO_EKq4