Είναι μια απίθανη εμπορική επιτυχία του Netflix, ένα από τα δημοφιλέστερα διεθνή προγράμματα του καναλιού αυτή τη στιγμή.

Για το Girl from Nowhere ο λόγος (Η Νέα Μαθήτρια, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος), μια ταϊλανδική σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018 και προσφάτως (7 Μαΐου 2021) κατέφτασε και ο δεύτερος κύκλος της.

«Ένα μυστηριώδες και έξυπνο κορίτσι που λέγεται Νάνο αλλάζει συνεχώς σχολεία και αποκαλύπτει κάθε φορά τα ψέματα και τις αδικίες από πλευράς μαθητών και καθηγητών», μας λέει το Netflix στη σύνοψη της σειράς.

Το κοινό μοιραία αναρωτιέται τι θα γίνει με την τύχη της Νάνο, θα αποκτήσει και τρίτο κύκλο; Κανείς δεν φαίνεται να έχει χορτάσει με τα 21 επεισόδια των δύο πρώτων σεζόν.

Το Girl from Nowhere δεν έχει ανανεωθεί ακόμα από το Netflix για τρίτο κύκλο, όλοι εκτιμούν ωστόσο πως αυτό θα συμβεί. Το κανάλι περιμένει συνήθως ένα-δυο μήνες πριν ανακοινώσει τη μοίρα μιας σειράς, κανένας λόγος ανησυχίας λοιπόν.

https://www.instagram.com/p/CPXu0Cmj6_W/

Πηγές μιλούν για ανακοίνωση συνέχειας της σειράς μέσα στον Ιούλιο ή λίγο αργότερα το φετινό καλοκαίρι. Η Νέα Μαθήτρια έχει κάνει πάταγο σε πολλές γωνιές του κόσμου, αποτελώντας μεγάλη δύναμη στην επικράτεια του streaming.

Με δεδομένο βέβαια ότι μεσολάβησαν 3 χρόνια μεταξύ των δύο πρώτων σεζόν, κανείς δεν μπορεί να πει πότε θα έρθουν οι ανακοινώσεις και, ακόμα χειρότερα, πότε θα δούμε νέα επεισόδια…