Το Mosaic Cocktail Bar, επί της Χρήστου Λαδά, δεν είναι ένα ακόμη bar στην Πλατεία Καρύτση. Είναι ένας πολυχώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε την μπύρα, το ποτό ή το cocktail σας και ταυτόχρονα να περιηγείστε στις διάφορες εκθέσεις ή να παρακολουθείτε τα καλλιτεχνικά δρώμενα που οργανώνονται στο υπόγειο.

Το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου, λοιπόν, εγκαινιάζεται η έκθεση φωτογραφίας «Συναισθήματα» με έργα των σπουδαστών του Art Studio, σε επιμέλεια των Αλέξανδρου Βογιατζάκη και Γιώργου Μυριαγκού.

Αφού επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο που πραγματεύονται, ανηφορίστε στον κύριο χώρο του Mosaic Cocktail Bar όπου οι επιρροές και οι ομοιότητες στη διακόσμηση και τη διαμόρφωση του με αντίστοιχα bars στο κέντρο της Νέας Υόρκης είναι εμφανείς.

Οι μουσικές συνάδουν με τη φιλοσοφία του νεανικού κοινού που το επιλέγει για τις funk, rock και swing επιλογές του dj, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στα decks.

Ο κατάλογός του περιλαμβάνει όλα τα κλασικά, αλλά και 12 house cocktails, με κορυφαία στις προτιμήσεις των θαμώνων του τα Mosaic (τζιν, μαστίχα, βασιλικός, καραμέλα, κρέμα γάλακτος), Androniki’s Smile (λευκό ρούμι, μέλι, βασιλικός, λάιμ), Thyme Martini (βότκα, θυμάρι, μαρμελάδα λεμόνι).

Tip: Η έκθεση «Συναισθήματα» θα φιλοξενείται στο Mosaic cocktail bar μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Ενώ, από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 15 του ίδιου μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε την έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη με τίτλο «Το σκοτεινό χωριό».

Info

Κυριακή-Πέμπτη: 18.00-03.00, Παρασκευή-Σάββατο: 19.00-05.00
Τιμές: 3,50 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

Χρήστου Λαδά 2, Αθήνα
Τηλ. +30 215 5513125
www.facebook.com/MosaicCoctailBar