Με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο του ποιοτικού φαγητού, το Silver Casa στη Βουλιαγμένη, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα break από το κλεινόν άστυ, με θέα στη θάλασσα. Η όμορφα διαμορφωμένη αυλή του restaurant-bar ξεχωρίζει για το προσεγμένο περιβάλλον με τις λιτές γραμμές και τα φυσικά υλικά (πέτρα, ξύλο, γρανίτης), που σε καμία περίπτωση δεν φέρνει στο νου αστικές εικόνες.

Εδώ, λοιπόν, επιλέγουμε το μοντέρνο μπαρ του για να χαλαρώσουμε με ένα δροσιστικό cocktail ή κάποιο από τα τραπέζια της αυλής για ένα ρομαντικό δείπνο by the sea με δημιουργίες της αμερικάνικης και ιταλικής κουζίνας, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Steak house και italian restaurant ταυτόχρονα, ο κατάλογος του Silver Casa διαθέτει εμπνευσμένες δημιουργίες, οι οποίες αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στον ουρανίσκο σας. Από τα best sellers πιάτα το rib eye Black Angus πάνω σε ηφαιστειογενή πέτρα, οι παπαρδέλες με μανιτάρια, αυθεντικό μπέικον guanciale και θυμάρι, αρωματισμένες με λάδι τρούφας και τελειωμένες μέσα σε κεφάλι παρμεζάνας (το συγκεκριμένο πιάτο παρασκευάζεται μπροστά σας), fajitas (για 2 άτομα) με κομμάτια μοσχαριού και κοτόπουλου που ψήνονται σε sizzle platters, με τορτίγιες, ντομάτα, κρεμμύδι, γλυκές πιπεριές, sour cream και guacamole.

Ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι τα cheeseballs με μαρμελάδα ντομάτας, η bruschetta με μαριναρισμενα σύκα σε βαλσάμικο, τυρί ρικότα και προσούτο, μαριναρισμένη ντομάτα σε πέστο και βαλσάμικο με mozzarella, η pizza fontina με λάδι τρούφας και slice μαύρης τρούφας, το ossobuco (κότσι από μοσχαράκι γάλακτος σιγομαγειρεμένο σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, σερβιρισμένο με πουρέ πατάτας) και το juicy grilled burger με τυρί, μπέικον, ντομάτα, πίκλες, κρεμμύδια και φύλλο σαλάτας.


Το Silver Casa διαθέτει επίσης μια ενημερωμένη wine list με περίπου 80 ετικέτες από τον ελληνικό κυρίως αμπελώνα, με δυνατότητα σερβιρίσματος, 4 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι. Όσοι θέλετε να γευματίσετε ελαφριά και να συνοδεύσετε τις επιλογές σας με κάποιο από τα cocktails της λίστας ή απλώς να πιείτε το ποτό σας σε ένα όμορφο περιβάλλον προτιμήστε τα ψηλά τραπέζια.

Tip: Κάθε Σάββατο και Κυριακή λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά και μάλιστα με φύλαξη, ενώ υπάρχει και παρκαδόρος για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

Info:

Δευτέρα-Σάββατο: 12.30-00.00, Κυριακή: 12.30-19.00

Από 25-45 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Απόλλωνος 18 & Λητούς 2, Βουλιαγμένη

Τηλ. +30 210 8964112, +30 210 9671164, +30 6944 830586

www.silver-casa.gr

[email protected]

Facebook.com/Silver-Casa